Velkommen til Øysang i Risør

Øysang i Risør ligger solrikt til på et platå rett ovenfor Hødnebøkilen. Det tar kun 2,5 timer å kjøre hit fra Oslo. På feltene Øysang Vest og Øysangkollen tilbyr vi til sammen 60 tomter med nøkkelferdige hytter til nøkkelferdige priser.

Øysang Vest består av 40 tomter med hyttemodellen Vidsyn i to etasjer med takterrasse. Her får du en fantastisk utsikt i alle retninger. Hytta står på limtre-føtter og glir nydelig inn i terrenget. Klikk på feltet i kartet for å lese mer.

På Øysangkollen tilbyr vi 20 tomter med nøkkelferdige hytter fra Norges største hytteleverandører; Nordlyshytter og Familiehytta. Her er det noen for enhver – enten du liker klassisk eller moderne design. Klikk på feltet i kartet for å lese mer.

Vil du dra på en selvbetjent visning på Øysang? Les mer her.

Vi tar forbehold om feil og endringer.

På Øysang Vest finner du 40 tomter som er regulert for hytter i to fulle etasjer, med takterrasse som gir en fantastisk utsikt i alle retninger. Hytten har navnet Vidsyn og den står på limtreføtter og gjør et minimalt inngrep i det flotte terrenget. Klikk deg inn fra det markerte feltet i kartet og les mer om Øysang Vest.

På Øysangkollen starter vi med 20 tomter hvor vi tilbyr nøkkelferdige hytter fra Norges to største hytteleverandører; Nordlyshytter og Familiehytta. Her er det noen for de aller fleste. Se hyttene her. Klikk deg inn i det markerte feltet i kartet og få mer informasjon om Øysangkollen.

Ønsker du å gjennomføre en selvbetjent visning – helt på egenhånd. Les mer her.

Vi tar forbehold om feil og endringer.

Vi kontakter deg!

Legg igjen en melding så vil vi kontakte deg.

Vi kontakter deg!

Legg igjen en melding så vil vi kontakte deg.

Start typing and press Enter to search