HYTTEFELT

Øysang Vest

På Øysang Vest finner du 40 hyttetomter i naturskjønne omgivelser. Her tilbyr vi nøkkelferdige funkishytter i to etasjer med takterrasse

På Øysang Vest får du:

Kort reisevei fra Akershus, Oslo, Viken, Vestfold og Telemark
Nøkkelferdig hytte til nøkkelferdig pris
Funkishytte på påler med takterrasse
Unik beliggenhet i høyden like ovenfor Hødnebøkilen
Sol fra morgen til kveld
Rusleavstand til strender, småbåthavn, feriesenter og fritidsaktiviteter

Vidsyn

Vidsyn er en funkisinspirert hyttemodell med takterrasse og to balkonger. Den strekker seg mot himmelen, hviler på påler som løfter den opp i trekronene.

Område og beliggenhet

Midt i mellom Øysang Vest og Øysangkollen ligger Jegertunet Feriesenter hvor Ingunn og Espen foruten å være et meget hyggelig vertskap tilbyr god mat og drikke i meget trivelige og solrike omgivelser. På Jegertunet kan du også få bade i bassenget deres de dagene du ikke tar turen ned til sjøen eller bort til Skarvann.

Vi har også prioritert å få etablert flere nye fritidstilbud på hyttefeltene våre. Her finner du nå flerbruksbane for fotball, basketball og håndball, sandvolleybane, to tennisbaner og en trivelig lekeplass.

Liker du bedre og bade i ferskvann enn saltvann? Da har vi også et godt tilbud. Rett ved siden av hyttefeltene ligger et meget idyllisk ferskvann som heter Skarvann, dette strekker seg helt inn i Kragerø kommune. Her har grunneier Slåttekjær anlagt en flott badestrand som alle er velkomne til å bruke.

Vi kontakter deg!

Legg igjen en melding så vil vi kontakte deg.

Vi kontakter deg!

Legg igjen en melding så vil vi kontakte deg.

Start typing and press Enter to search