NYTT KONSEPT

Visning når det passer for deg

På Øysang i Risør kan du dra på visning når du selv ønsker det. Det er ingen bommer på området og ved hjelp av informasjonstavler, prospekt og skilting på tomtene får du raskt oversikt på egenhånd.

I første omgang har vi 60 tilgjengelige tomter fordelt på feltene Øysang Vest og Øysangkollen. Her kan du velge mellom 10 nøkkelferdige hytter til nøkkelferdig pris.

Tomtene er delt inn i ulike priskategorier markert med hver sin farge. Når du svinger inn veien til Jegertunet og Øysang, står det skiltet til hyttefeltene etter cirka 500 meter.

På begge områdene er det satt opp informasjonstavler med kart og fargekoder. I postkassen ligger et prospekt som du kan ta med deg på rundturen.

Selv om vi har lagt til rette for selvbetjent visning, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss for spørsmål eller en guidet tur.

Slik fungerer selvbetjent visning

  1. Kjør til ønsket hyttefelt. Stopp ved informasjonstavlen, les om hyttekonseptet og ta med deg et prospekt fra postkassen.
  2. Orienter deg på hyttefeltet ved hjelp av skiltene på området og tomtekartet i prospektet. Hver enkelt tomt er tydelig markert med nummer og fargekode.
  3. Har du spørsmål underveis? Ta kontakt med Simen på tlf. 934 73 482 eller John Olav på tlf. 982 21 845.
Vi kontakter deg!

Legg igjen en melding så vil vi kontakte deg.

Vi kontakter deg!

Legg igjen en melding så vil vi kontakte deg.

Start typing and press Enter to search