AKTIVITETER

Et hav av muligheter

Øysang er i en egen klasse når det kommer til aktivitetsmuligheter. Her kan du la bilen stå og oppleve ekte Sørlandsidyll til vanns og til lands. 10 minutter unna ligger fergeleiet i Hødnebøkilen, hvor Norges eldste treferge tar deg over til Risør på bare et kvarter.

I rusleavstand fra hyttefeltene finner du flere idylliske strender og badeplasser, Camp Skarvann med et rikt fritidstilbud og Jegertunet Feriesenter med badebasseng, solsenger og restaurant.

Fra småbåthavna i Vrangsund eller Hødnebøkilen kan du utforske de mange naturskjønne kystperlene i området. Og som om ikke det var nok, er noen av Norges mest populære familieattraksjoner bare en overkommelig kjøretur unna.

Øysang Aktivitetspark

Her finner man sandvolleyballbane, fotball/håndball-løkke, lekeplass for de minste, i tillegg til to nyoppussede tennisbaner. Morgan i Øysang Utvikling har med god hjelp fra Gunn Heidi stått for arbeidet med å utvikle parken.

Øysang Utvikling har investert nesten 2 MNOK i parken som skal bidra til et enda bedre aktivitetstilbud for store og små på Øysang. Parken åpnet i juni og har siden åpning vært veldig populær blant hyttegjestene på Øysang. Parken ligger et steinkast unna Jegertunet hvor man innimellom aktivitetene kan få seg både en matbit, noe kaldt og drikke og et forfriskende bad.

Vi håper parken vil bli et godt supplement til et allerede bredt aktivitetstilbud på Øysang.