Badeplasser

Sommer er synonymt med vann i håret og Stupedama-stil fra svaberget. Øysang har noe for både ferske og salte badenymfer. Like ved hyttefeltene ligger Skarvann, et ferskvann som strekker seg helt inn i Kragerø kommune. I nærheten finner du også den langgrunne og idylliske Vindvikstranden. Med MF Øisang eller egen båt blir mulighetene enda flere!

Vindvik stranden

En hyggelig gåtur gjennom skogen fra Øysang tar deg til den langgrunne og familievennlige Vindvikstranden. Er du glad i å bade i saltvann, er dette den ideelle plassen for deg.

Skarvann

Fra hyttefeltene rusler du ned til vakre Skarvann på få minutter. Ferskvannet har sandstrand, badebrygge og mulighet for å padle kano. Her kan du også leie båtplass for småbåt.

Stangnes

Helt ute ved havet, ytterst på Levangsheia, ligger Stangnes; et slående vakkert og prisbelønnet turområde. Her kan du ligge på de glattskurte svabergene og nyte lyden av bølgene som slår mot land. Svabergene er over 1100 millioner år gamle (!) og regnes som grunnfjellet fra jordas urtid.

Portør

På en liten «avstikker» fra Levangshalvøya ligger naturskjønne Portør. Naturen her er virkelig storslagen med flotte viker og glattskurte svaberg så langt øyet kan se. Ved Portør, og videre sørover langs kysten, finnes noen av de aller fineste skjærgårdsområdene i hele distriktet.

Portør bading

Stangholmen

Stangholmen ligger i innseilingen til Risør, og er en av skjærgårdens virkelige attraksjoner. Øya består utelukkende av svaberg, så her er mulighetene for å hoppe i havet nærmest endeløse. Om sommeren kan du dessuten besøke Stangholmen Fyr og Havrestaurant, som serverer deilige retter av havets frukter.

Lille Danmark

«Lille Danmark» er en populær badeplass på Risøya, med langgrunn sandstrand, gressplen og svaberg. Om sommeren kan du dra hit med egen båt eller MF Øisang fra fergeleiet i Hødnebøkilen. Barnas favoritt!

Perleporten

Perleporten er en lun naturhavn som ligger mellom Store og Lille Vardøy ytterst i Risørs skjærgård. Stedet kan skilte med barnevennlig badeplass med sandstrand, gressplen og svaberg. Hit drar du med egen båt gjennom et smalt, grunt sund. Vel verdt turen!

Jegertunet

Jegertunet Feriesenter ligger i hjertet av Øysang. Det er virkelig den ideelle naboen for deg som vil oppleve Sydenfølelsen. Her kan du tilbringe rolige dager på solsengene ved bassenge, nyte et godt måltid eller noe forfriskende i glasset på uteserveringen.

Jegertunet
Vi kontakter deg!

Legg igjen en melding så vil vi kontakte deg.

Vi kontakter deg!

Legg igjen en melding så vil vi kontakte deg.

Start typing and press Enter to search

Kystperler Øysang