Vidsyn

Vidsyn er en funkisinspirert hyttemodell med takterrasse. Den strekker seg mot himmelen, hviler på limtreføtter som løfter den opp i trekronene.

Så snart du kommer opp på takterrassen vil du skjønne hvorfor vi har døpt modellen Vidsyn. Herfra kan du nyte utsikten i alle retninger og kjenne sola fra morgen til kveld.

Prisinformasjon

På Øysang Vest selges Vidsyn nøkkelferdig på ferdig opparbeidet eiendomstomt.
Denne hytta fås på de ulike tomte- kategoriene til prisene under.

3 390 000,-

3 640 000,-

3 940 000,-

Utsikt i alle retninger

Hver gang du tråkker over terskelen til Vidsyn, senkes skuldrene. Fra vinduene ser du naturen i alle retninger. I stua strekker de seg fra gulv til tak. Øverst troner takterrassen, hvor du kan nyte varme dager og lyse netter med utsikt mot Risør.

I ett med naturen

I Vidsyn lever du tett på naturen. Hytta går i ett med omgivelsene og er laget av materialer fra nærområdet. Fargene hører hjemme blant gress, bark, lyng, mose. Du vil kjenne på følelsen av å være åpen mot landskapet, men samtidig skjermet fra omverdenen.

1. etasje

2. etasje

Takterrasse

I prisene inngår følgende: Infrastruktur på feltet, prosjektering, eiendomstomt, opparbeidelse av tomt med grunnfundamenter, parkering på anvist plass, nøkkelferdig hytte fra Lindal Hus AS.

Dette kommer i tillegg: Dokumentavgift på tomt, utarbeidelse av byggesøknad, byggesaksgebyr, byggestrøm, anleggsbidrag for tilkobling til vann, avløp strøm og fiber. Totalt vil tilleggskostnadene beløpe seg til kr 170.000 +/- 10 %, avhengig av tomtepris.

Øysang Utvikling AS tar forbehold om trykkfeil og prisendringer fra våre leverandører og/eller myndigheter.

Nøkkelinfo

BRA:
62m²

Antall soverom:
3

Grunnplan:
3 soverom, bad, gang, garderobe og entré

Hems / 2. etasje
Åpen stue og kjøkkenløsning Takterrasse

Prisinformasjon

På Øysang selges hyttene nøkkelferdig på ferdig opparbeidet eiendomstomt. Denne hytta fås nøkkelferdig på de ulike tomte- kategoriene til prisene under. Omkostninger kommer i tillegg, som beskrevet ovenfor.

3 390 000,-

3 640 000,-

3 940 000,-

Øysang Utvikling AS tar forbehold om at ikke alle hyttetyper passer inn på alle tomter.

I disse prisene inngår følgende: Infrastruktur på feltet, utarbeidelse av byggesøknad, prosjektering, eiendomstomt, opparbeidelse av tomt, med parkering for to biler på eller rett ved siden av tomta, støping av grunnmursplate eller annen tilpasset fundamentering klar for bygging, nøkkelferdig hytte fra våre leverandører.

Dette kommer i tillegg: Dokumentavgift på tomt, byggesaksgebyr, støpte striper/fundamenter til terrasser ihht. original hyttetegning, byggestrøm, anleggsbidrag for tilkobling til vann, avløp strøm og fiber. Totalt vil tilleggskostnadene beløpe seg til kr 170.000 +/- 10 %, avhengig av hyttestørrelse og tomtepris. Innvendig og utvendig overflatebehandling er ikke inkludert i ovennevnte på Øysangkollen, da dette er noe mange velger å utføre selv.

Alle bilder er illustrasjonsbilder og Øysang Utvikling tar forbehold om feil. For nøyaktig informasjon om hyttene, se leverandørens hjemmeside.

Øysang Utvikling AS tar forbehold om trykkfeil og prisendringer fra våre leverandører og/eller myndigheter.

Se våre hyttefelt

Øysang i Risør ligger idyllisk til på et platå like ovenfor Hødnebøkilen. Her tilbyr vi nøkkelferdige hytter i ett med naturen. Hyttene strekker seg mot himmelen, noen hviler på påler som løfter dem opp i trekronene. Så snart solen titter fram, finner den deg her.

Gå tilbake
Vi kontakter deg!

Legg igjen en melding så vil vi kontakte deg.

Vi kontakter deg!

Legg igjen en melding så vil vi kontakte deg.

Start typing and press Enter to search