STRØMSPARING

Øysang Utvikling hjelper deg å få lave strømkostnader i ny hytte!

Øysang Saga 82

Tre viktige faktorer gjør dette mulig!

  1. Nye hytter har minimalt varmeutslipp sammenliknet med eldre hytter
  2. Topp moderne varmepumpe fra Mitsubishi
  3. App-basert styringssystem ”Strømkontroll” fra Futurehome

Øysang Utvikling spanderer varmepumpe, strømstyring og installasjon for alle som kjøper tomt i 2023!

Strømsparing Øysang

Varmepumpe fra Mitsubishi

Ved å bruke en moderne varmepumpe fra Mitsubishi vil du kunne produsere varme vesentlig rimeligere enn tradisjonelle varmeovner. I tillegg har disse varmepumpene lavt lydnivå, bidrar til sunt inneklima, airconditionfunksjon, Wifi og app og mange andre funksjoner. Med en varmepumpe blir også flere av panelovnene som medfølger hytta overflødige.

Strømkontroll

Ved å benytte «Strømkontroll» får man full oversikt over forbruket, og man kan justere termostat/varmekabler og andre oppvarmingskilder til å produsere varme på de tidspunktene hvor man ønsker komfort. Varmtvannsberederen kan stilles inn til å bruke strøm når den er billigst.

Strømkontroll futurehome

Forbehold: Reelt forbruk og besparelse vil variere avhengig av bruk og størrelse på hytta, men kunder vi har vært i kontakt med på hytter ved sjøen har ved hjelp av tiltakene beskrevet her klart å redusere sitt strømforbruk fra ca. 5.000 kWh per år, til ca. 3.000 kWh per år. Øysang Utvikling tar forbehold om at besparelsen kan være forskjellig fra hytte til hytte.

Strømpakken Øysang Utvikling dekker inneholder følgende

Kjøp og installasjon av Mitsubishi Kaiteki 6300 og Strømkontroll-system, samt at kunden søker om Enovastøtte og trekker ut overflødige panelovner fra standard hytteleveranse. Kunden må selv legge til dette som tilvalg fra elektriker, for så å få beløpet refundert fra Øysang Utvikling. Produktene i pakken er av høy kvalitet og er beskrevet under.

Refundert beløp er begrenset til oppad til kr 30 000,-

Eksempel: Beskrivelse Pris Info
Investeringer Varmepumpe kr 29 500
Strømstyring fra Futurehome kr 12 500
Fratrekk 35% Enovastøtte strømstyring kr -4 375 Kunde må selv søke om støtte
Reduksjon panelovner kr -9 000 Utgangspunkt i en vanlig familiehytte som kommer med 7 stk panelovner som standard, og at man kan fjerne 6 stk av disse til kr 1500 pr stk.
Sum Totalkostnad kr 28 625
Refusjon kr – 28 625 Øysang Utvikling dekker hele kostnaden på kr 28 625 ved et slikt oppsett

Teknisk informasjon om produktene som inngår i tilbudet over

Kaiteki 6300 fra Mitsubishi Electric

Kaiteki fra Mitsubishi Electric er en energieffektiv, stilren og stillegående varmepumpe, som både produserer høy varmeeffekt og behagelig kjøling tilpasset dine behov.

Varmepumpen har flere praktiske funksjoner, blant annet innebygget Wifi, og I-See Sensor som gjør at den tilpasser temperaturen og luftstrømmen etter hvor du er i rommet. I tillegg har den et filter som sørger for et sunt inneklima ved å holde hjemmet fritt for luftbårne støvpartikler, bakterier, mugg, allergener og mer. Varmepumpen finnes i flere farger. bakterier, mugg, allergener og mer.

Kaiteki 6300 fra Mitsubishi Electric

Strømkontroll fra Futurehome

StrømKontroll™ er den komplette pakken som lar deg få full oversikt og kontroll over strømforbruket i hjemmet ditt. Ved å justere på de største lastene, som varme og varmtvannsbereder, kan du forminske strømregningen med flere tusen.

Ved å skru på StrømKontroll i appen vil du automatisk begynne din reise til smart strømstyring og lavere strømkostnader. Her lager systemet alle automasjonene for deg, det eneste du trenger å gjøre er å bestemme hva som skal styres, din komfort tid og maks effektforbruk per time. Med denne informasjonen, samt hvor boligen din er, kan systemet automatisk justere lastene du har valgt til å bruke energi når strømmen er billig. Samtidig ivaretas komforten og effekttoppene jevnes ut for å oppnå en lavere nettleiekostnad.

Pakke inneholder; Hub, hansensor, 2 stk termostater til varmekabler i bad og entre, rele for styring av vvbereder og nettverkspunkt fra måler ute i TKS-skap inn i hytte til hansensor.

Les mer på stromkontroll.no

Futurehome utstyr Øysang

Installasjon

Installasjon av varmepumpe og strømkontroll er inkludert i tilbudet.

Vi kontakter deg!

Legg igjen en melding så vil vi kontakte deg.

Vi kontakter deg!

Legg igjen en melding så vil vi kontakte deg.

Start typing and press Enter to search